• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Kızıltepe`de Ramazan öncesi cami temizliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayına sayılı günler kala ilçe merkezinde bulunan camilerin genel temizliğini yaptı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Nuri Alpaslan, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş'ın talimatıyla vatandaşların Ramazan ayında rahat, huzurlu ve müreffeh bir ortamda ibadetlerini yapmaları için temizlik çalışması başlattıklarını söyledi.

Alpaslan, "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri olarak Belediye Başkanımız Ahmet Odabaş'tan aldığımız talimatla İlçe Müftülüğüne talepte bulunduk. Mübarek Ramazan ayı öncesi ilçemizin merkezinde bulunan camilerin temizliği ile ilgili özellikle cemaatlerin fazla olduğu camilerin sayısını bize bildirmelerini istedik. İlçe Müftülüğümüz de resmi olarak cami listelerini bize bildirdiler. Biz de bu camilerimizin temizliğine başladık. Yaklaşık bir haftadan beri ilçe merkezindeki camilerin temizliğini yapıyoruz. Bugün de son camimiz olan merkez camimizin temizliğini yapıyoruz. Camilerimizin detaylı olarak genel temizliğini yaptık. Özellikle ekiplerimize cami temizliği yaparken cami imamı ile birlikte temizlik konusunda ne gerekiyorsa yapılması konusunda talimat verdik. İbadetlerin daha temiz, nezih ve müreffeh bir ortamda gerçekleşmesi için inşallah elimizden geleni yapacağız. Şimdiye kadar camilerden 12 tanesinin temizliğini gerçekleştirmiş olduk. İnşallah aynı camilerde Ramazan ayı içerisinde bayramdan önce de temizlik yapacağız." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir