• DOLAR 32.61
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.42
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi"nde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kongreye eşi Emine Erdoğan ile birlikte gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, girişte yaptığı selamlama konuşmada “Sevgili yol arkadaşlarım; sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı, ama bugün yine sizlerle beraberiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salona gelişinde Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, bakanlar, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri tarafından karşılandı.

Türkiye`nin dört bir yanından kongre için gelerek Ankara Arena önünde bekleyen binlerce vatandaşı, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile birlikte selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa bir selamlama konuşması da yaptı.

“Sevgili yol arkadaşlarım; sizleri 998 gün sonra en kalbi duygularla selamlıyorum. Fiili bir ayrılığımız vardı, ama bugün yine sizlerle beraberiz.” diyerek sözlerine başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre için İzmir`den gelen partililerin yaşadığı kazanın kendisini üzdüğünü ifade etti. Kazada can kaybının yaşanmaması dolayısıyla Allah`a hamt ettiğini de söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralılara acil şifa temennisinde bulundu.

“Uzun ince bir yoldayız dedik ya, gidiyoruz gündüz-gece dedik ya, inşallah gündüz-gece yürümeye devam edeceğiz.” diyen Erdoğan, "emaneti bugünlere kadar taşıyan değerli yol arkadaşım, gönüldaşım" dediği Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım`a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 2019 yılının Mart ayında mahalli seçimlerin, Kasım ayında milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin olduğunu hatırlattı.

Konuşmasının ardından kongrenin yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye`nin 7 ayrı bölgesinden gelen ve yöre kıyafetlerini giyen çocukların çiçek takdimi ve izleyicilerin sevgi tezahüratları ile karşılandı. Eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile birlikte salondaki platform üzerinden izleyicileri selamlayan ve karanfiller dağıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kendisine ayrılan yere geçti.  (İLKHA)










































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir