• DOLAR 32.555
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2422.431
  • ...
Büyüleyici Bir Düğün İçin Tekne Düğünü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Denizin büyüleyici ve ilgi çekici yapısı insanoğlunun her döneminde denize olan tutkusunun üst düzeyde olmasına yol açmıştır. Modern yüzyıl dünyasında da özellikle teknolojinin gelişimi ile deniz tutkusu daha yüksek konfor ve lüks standartları eşliğinde yaşanabiliyor. Birbirinden üstün teknolojileri ile deniz yolcularının her türlü gereksiniminin karşılanabilmesine yardımcı olacak özellikleri barındırmakta olan yeni nesil deniz ulaşım araçları, dünyanın her yerinde olduğu gibi 3 taraftı denizler ile çevrili olan Türkiye`de de yoğun olarak kullanılıyor. Deniz ulaşımı ve deniz yolu alanında yapılan önemli yatırımlar ile bu alanda önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu çerçevede de deniz araçları artık sadece deniz seyahatlerinde bir ulaşım aracı olarak değil aynı zamanda da özel organizasyonlar için özgün bir alternatif oluşturuluyor. Son dönemlerin popüler trendleri arasında bulunan teknede düğün organizasyonları da bunlardan birisi olarak öne çıkıyor.

Her kesimden kişinin rahatlıkla yaşamındaki özel günlerde gerçekleştireceği etkinlik ve organizasyonları her zamankinden farklı ve özgün bir şekilde gerçekleştirebilmesi açısından kiralık tekne ile düğün organizasyonları yapılabilmesi mümkün oluyor. Her bütçeye uygun ücretlendirmeler sayesinde artık insanlar evlilik, sünnet, mezuniyet balosu, doğum günü partisi ve daha pek çok farklı özel gün etkinliğini denize açılarak yapacağı organizasyon ile kutlayabilme şansını yakalıyor. Gerçekleştirilecek düğün organizasyonlarına yönelik olarak mevcut gereksinimler çerçevesinde zengin tekne model çeşitliliği de bulunuyor. Davetli katılım sayısı, düğün tema tercihleri ve diğer özel istekler gibi pek çok farklı etkene bağlı olarak düğün organizasyonunu deniz üzerinde en kaliteli şekilde gerçekleştirebilmeyi sağlayacak tekne seçiminin rahatlıkla yapılabilmesine yardımcı olacak zengin bir tekne model çeşitliliğinden oluşan filo ağı bulunuyor. 120 ila 500 arasında değişen kapasite seçeneği bulunan tekne modelleri arasından katılım gerçekleştirecek davetli sayısına uygun olan tekneyi uygun fiyatlara kiralayabilmek mümkün oluyor.

Profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışı çerçevesinde de düğün organizasyonu için gerekli olabilecek her bir detayın önceden hazır ediliyor olması sayesinde İstanbul Boğazı`nın eşsiz atmosferini dolaşarak gerçekleştirilebilmekte olunan düğünün kusursuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. Davetlilere düğünün her saniyesinde keyifli zamanlar yaşatacak özel program uygulamalarının da yer aldığı tekne düğünleri son dönemlerde yaygın olarak tercih ediliyor. Boğaz turu eşliğinde hayatının aşkı ile yaşamını birleştirmenin kutlamasını en sevdikleri ile yapmak isteyen tüm çiftler için her zaman hayallerini süslemiş olan kusursuz düğün organizasyonu yerine sorunsuz şekilde getirebilmesi de bu şekilde etkin olarak sağlanabiliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir