• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Allah`ın kanunu hüküm sürmediği için kaos ve gözyaşı var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından parti üyelerine yönelik “Hizmet İçi Eğitim Semineri” düzenlendi.

Seminerde bir konuşma yapan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, İslam ülkelerinin içinde bulunduğu acı duruma dikkat çekerek, “Allah`u Teâlâ`nın hükümlerinin ortadan kaldırılmış olması insanlığı bir felakete sürüklemiştir. Allah`ın belirlediği hükümlere sahip çıkmaması İslam ümmetini büyük bir kaosa, çatışma, zulüm, haksızlık ve gözyaşına mahkûm etmiştir.” şeklinde konuştu.

Parti olarak sadece seçim dönemlerinde halkın sorunlarıyla ilgilenen bir tavırlarının olmadığını, her zaman halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyip, çözüm üretmeye çaba sarf edeceklerini belirten Şahin, “HÜDA PAR olarak bizim diğer partilerden farkımız budur. Biz diyoruz ki; seçimden seçime değil, her zaman halkımızla birlikte ve onlarla iç içe olacağız. Dolayısıyla bu hizmeti yapacak olan mahalli teşkilatlarımız ve mahalle yönetimlerimiz periyodik olarak bir araya gelerek bu çalışmalarını nasıl daha etkin hale getirebileceklerinin çalışmasını yapmalıdır.” dedi.

 “Allah`u Teâlâ`nın icra edilmesini istediği kanunlar şayet aramızda hüküm bulursa insanlık huzur bulacak ve rahata kavuşacaktır.” diyen Şahin, konuşmasının devamında şunları kaydetti:

“Halkın huzur ve selameti için büyük bir yükümlülüğün altına girdik. Bizler Allah`ın adaletini icra etmek üzere bir çaba içerisinde olmak zorundayız ve üzerimize farz kılınmıştır. Parti olarak bunun çabası içerisindeyiz. Onun için diyoruz ki, bizler insan olarak Allah`u Teâlâ`nın halifesiyiz, bu yükümlülüğün altındayız ve bu görevi icra etmemiz lazım.” (M. Fatih Akgül-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir