• DOLAR 32.57
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.3
  • ...
Otobüste yankesicilik yapan bir kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te son bir ay içerisinde farklı bölgelerde otobüslerde yolculuk yapan 4 kişinin 2 bin TL para ile 3 cep telefonlarını çalan bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, kentte son bir ay içerisinde farklı bölgelerde otobüslerde yolculuk yapan 4 kişi 2 bin lira para ve 3 cep telefonlarının çalındığını söyleyerek polise şikayetçi oldu. Yapılan şikayet üzerine şehir içi halk otobüslerinde meydana gelen yankesicilik olaylarının aydınlatılmasına yönelik başlatılan çalışma sonucu, halk otobüsleri içerisinde ve olayların gerçekleştiği güzergahlar üzerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, İ.G. isimli şüpheli kişinin olayları gerçekleştirdiğini belirledi.

Kimliği belirlenen İ.G. isimli kişi, evine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli kişi, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık iddiasıyla kişi 3 gözaltına alındı

Öte yandan, Şehitkamil'de bir iş merkezinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

İncilipınar Mahallesi'nde bulunan iş merkezinde yabancı uyruklu bir kişinin iş yerinden bir kilo altın, bir adet altın kolye, bin dolar ve bir adet bilgisayar çalındı. Olayla ilgili yürütülen çalışmalarda yabancı uyruklu S.Ş, M.Ş. ve H.M isimli şahıslar tarafından yapıldığını tespit etti.

Yabancı uyruklu 3 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, evlerinde yapılan aramalarda ise edilen çalınan ziynet eşyaları ile bir dizüstü bilgisayar ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan 3 kişinin haklarında yapılan yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir