• DOLAR 32.645
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2495.949
  • ...
Akçakale`de Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya başkanlığında Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu kuruldu.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Yosunkaya, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, İlçe Jandarma Komutanı Onur Çark, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şeyhmus Göz, İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Numan Birinci, İlçe Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakıf Müdür Vekili Hasan Öztürk, İlçe Müftü Vekili Faruk Yıldırım, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldık ve Akçakale Akil Gençler Başkanı Hüseyin Elçi katıldı.

Toplantıda, uyuşturucuyla mücadelede koruyucu ve önleyici faaliyetler, farkındalık eğitimleri ve sosyal uyum çalışmaları ile tedavi hizmetleri konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yosunkaya, "Yaklaşık 4 aydır göreve başlamış bulunmaktayım. İlk gözlemlerim ve programım arasında uyuşturucu ile mücadele oldu. Bunun için de gerekli araştırma ve yeterli bilgiye sahip olma adına çalışmalar başlattık. İlçemizin nüfusu birkaç ilimiz ile yarışır durumda. Bugün konuyla ilgili kurum amirlerimiz ile uyuşturucu ile mücadele toplantısını gerçekleştirdik ve fikir alışverişinde bulunduk. Her türlü projeye açık olduğumuzu belirtmek istiyor, uyuşturucu maddeler ile savaş adına ilçedeki tüm sivil toplum örgütlerinden ve vatandaşlarımızdan da destek bekliyorum. İlçemizde uyuşturucunun kökünü kazımak için topyekûn mücadele etmemiz gerekiyor. Bu nedenle de ilçemizde uyuşturucu ile mücadele komisyonumuzu kurduk." dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir