• DOLAR 32.537
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2493.361
  • ...
Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Sason ilçesinde Yunus Emre İlk ve Ortaokulu konferans salonunda Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıda, 2016 yılı hesapları, yapılan harcamalar ve yürütülen çalışmalar, 2017 yılı içerisinde yapılması hedeflenen okul, yol, köprü, menfez ve benzeri hizmetler konuşuldu.

Toplantıda, 2017 yılı bütçesi hakkında katılımcılara bilgi verildi. Sason İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz, yaptığı konuşmada, hedeflerinin köylere en iyi hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Beyaz, "Yolu ve suyu olmayan hiçbir köyümüz bulunmamaktadır. Bundan sonraki hedefimiz, var olan yolları genişletmek ve mümkün olduğu kadar asfaltlamaktır. 2017 yılı içerisinde de yol yapımı hizmetlerimiz devam edecektir." dedi.

Toplantının sonunda İl Genel Meclis üyelerinden Yılmaz Çakar ve Ömer Taş ile Yiğitler Muhtarı Murat Taşdemir ve Çayırlı Köyü Muhtarı Sait Rençber birlik üyeliğine seçildi.

Yapılan seçimin ardından kullanılan 40 oydan geçerli 38 oyu alarak tekrar seçilen İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Çakar konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçemize tekrar hizmet sunabilmek için bir fırsat daha yakalamış olduğum için memnun oldum. Geçtiğimiz yıllarda köylerimize birçok yenilikler, yollar, su depoları, yeni okullar ve benzeri hizmetler kazandırdık. Ancak halkımız daha iyi hizmete layıktır. Önümüzdeki bu yazı da daha verimli kılabilmek adına köylerimize hizmetlerimiz devam edecektir.” diye konuştu.(İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir