• DOLAR 32.568
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2487.984
  • ...
HÜDA PAR Van İl Teşkilatından Büyükşehir Belediyesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın ve beraberindeki heyet, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ı ziyaret etti.

HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalar, tespit edilen sorunlar ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Sayğın, geçen ay Van`ın sorunları ve çözüm önerilerine yönelik kapsamlı bir rapor hazırladıklarını ve bu raporu kamuoyu ile paylaştıklarını hatırlattı.

Sayğın, “Söz konusu raporda tespit ettiğimiz sorunların bir kısmı Belediyeleri ilgilendiriyor. Bu sorunların çözümü için ilgili kurumları ziyaret ederek bu eksikliklerin takipçisi olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu sorunlar ve çözüm önerilerimizi kapsamlı bir şekilde raporda sunduk. Bunların çözülmesini talep ediyoruz. Amacımız, sadece kurumları eleştirmek veya sorunu gösterip çözüm beklemek değildir. Biz bu raporumuzda hem sorunu ortaya koyduk ve hem de çözüm yolunu gösterdik. Van`ımız için bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu konuda yol gösterici, yapıcı ve olumlu tavrımızı sürdüreceğiz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, yapılan çalışmanın çok değerli bir çalışma olduğunu belirterek, “Şüphesiz ki bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağımız gibi söz konusu rapordan da istifade edeceğiz. Yapmış olduğunuz bu çalışma ve ziyaretinizden dolayı için çok teşekkür ederim." dedi.

Van`ın sorunları ve hazırlanan rapor üzerine yapılan değerlendirmeler sonrası heyet belediyeden ayrıldı. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir