• DOLAR 32.676
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2504.491
  • ...
Freni boşalan kamyonet okul duvarına çarptı: 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te Suriyeli Mahmut Cedo`nun eşi ve 5 çocuğu ile birlikte atık kağıt ve hurda toplamak için kullandığı kamyonetin freni boşalınca kontrolden çıkarak okul duvarına çarptı. Kazada kamyonette bulunan Mahmut Cedo, eşi ve 5 çocuğu yaralandı.

Kaza, Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Mahmut Cedo ailesinin geçimini sağlamak için eşi ve 5 çocuğu ile birlikte atık kâğıt ve hurda toplayıcılığı yaptığı 27 MB 852 plakalı park halindeki kamyonetinin aniden freni boşaldı.

Kamyonet kasasındaki çocuklarının sesini duyan Cedo, aracını durdurmak için sürücü camından içeri girmeye çalıştı. Kontrolden çıkan kamyonet yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra Emine Mustafa Tezel Ortaokulu'nun çevre duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Mahmut Cedo ile kamyonet kasasındaki 5 çocuğu ve eşi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla, hastanelere sevk edilen Cedo ailesinin yaralı fertlerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hurdaya dönen kamyonet çekiciyle bulunduğu yerden kaldırılırken, polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir