• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
`Din Kültürü Bilgi Yarışması`nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2 Mayıs 2017 Salı günü Çınar Başalan Ortaokulunda geçekleşen ve 245 öğrencinin katılım gösterdiği 'Din Kültürü Bilgi Yarışması'nda dereceye girenlere 22 öğrenciye ödülleri verildi.

Rehber öğretmeni Mehmet İpek ve Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmet Ülsen'in organize ettiği ve bu yıl ikincisi düzenlenen 'Din Kültürü Bilgi Yarışması'nda kaynak kitap olarak Semere Yayınlarından çıkan; 5 ve 6'ıncı sınıflar için "Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vesellem", 7 ve 8'inci sınıflar için ise "Rehberimiz Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vesellem" kitapları belirlendi.

Sınavı düzenlemelerindeki amaçlarını anlatan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmet Ülsen, "Biz inanıyoruz ki, Peygamber Efendimizin hayatını kendine örnek alan, okuyan, hayatını tatbik eden genç; kendisine, yaşadığı topluma ve ailesine faydalı birey haline gelir. Çünkü Peygamber Efendimiz bizim hayatımız için en iyi örnektir. Hayatımıza şekil ve yön verecek olan da odur. Sınava giren kardeşlerimiz, Hz. Muhammed'in hayatını ve örnek yaşamını kendilerine bir amaç edinmişlerdir. İnşallah bu sayede tüm öğrencilerimize peygamberimizi tanıtmış olacağız. Peygamberi tanıyan bir genç ise hem dünyasına ve hem de ahiretine faydalı bir genç olacaktır." dedi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir