• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Trafik ışıklarının kapalı olmasından sürücüler endişeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’ın Kozluk ilçesi Üçyol mevkii Uluslararası İpek Yolu üzerinde bulunan kavşaktaki ışıklarının kapalı olmasından sürücüler endişeli.

Her gün yüzlerce aracın geçtiği yol üzerinde bulunan kavşakta trafik ışıkları 6 gündür kapalı durumda.

Konuyla ilgili şikayetlerini dile getiren araç sürücüleri ve ilçe sakinleri trafik ışıklarının bir an önce çalıştırılmasını ve yaşanabilecek kazaların önlenmesini istediler.

Trafik ışıkların kapalı olmasından dolayı, kazaların can kaybına neden olabileceğini belirten araç sürücüleri, trafiğin yoğun olduğu bir kavşakta trafik ışıkların kapalı olmasının dikkatlerini dağıttığını ifade ettiler.

Trafik ışıklarının çalıştırılmaması durumunda her an kaza yaşanabileceğini vurgulayan sürücülerden Usame Işık, “Tedbirlerin alınması için can kaybının yaşanması mı gerekiyor? İhmalden kaynaklanan kazalara tanık oluyoruz. Karşıdan karşıya geçerken sağa mı, sola mı, karşıya mı bakacağımızı bilmeden geçiyoruz. Çünkü trafik ışıkları sönük ve her sürücü de bu şekilde davranıyor. Yetkililerden acilen trafik ışıklarının faaliyete konulmasını istiyoruz.” dedi.(Muhammed Said Aksoy - İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir