• DOLAR 32.551
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2490.31
  • ...
Siyer Sınavı`na katkıda bulunanlara hediye verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak'ta "Onu Oku Onu Yaşa" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'na Gaziantep'te katkıda bulunan kurum ve kuruluşlar ile yarışmada dereceye girenlere Kur'an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verildi.

Platform yetkilileri, Siyer Sınavı'na göstermiş oldukları ilgiden dolayı kurum yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ve tebriklerini iletti.

Platformun il koordinatörlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, lise, ortaokul ve ilkokul müdürlerine yardım ve desteklerinden dolayı Kâbe motifli Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Koordinatörlük yetkililerinden oluşan heyet, sırasıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğünü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile okul müdürlerini ziyaret etti.

Düzenlenen yarışma ve verilen hediyelerle ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep İl Koordinatörü Mustafa Kaya, sınav için yer tahsisi sağlayan ve katkıda bulunanlara, okullarda kendilerine yardımcı olan idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kaya, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene düzenlemiş olduğumuz Siyer Sınavı'nın bu yıl altıncısını düzenledik. 29 Ocak 2017'de 'Onu Oku Onu Yaşa' sloganıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nın kayıtları esnasında ve yer tahsisinde katkıda bulunarak bizlere yardımcı olan okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederim." dedi.

Kendilerine hediye verilen okul idarecileri ise sınavın öğrenciler açısından oldukça faydalı olduğunu söyleyerek, platform yetkililerine teşekkür ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir