• DOLAR 32.663
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.569
  • ...
Batman`da kumar oynatan işyerleri kapatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman`da ihbar üzerine yapılan baskında kumar oynatıldığı tespit edilen 2 kumarhane kapatılarak, kumar oynayan 42 kişiye ise para cezası kesildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, polisler tarafından alınan ihbarların değerlendirilmesi sonucu kumar oynandığı tespit edilen 2 işyerine baskın yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, baskında 2 adet tombala makinası, 4 adet televizyon, 2 adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemelerin muhafaza altına alındığı bildirildi.

İdari yönden 2 işyerinin mühürlendiği ifade edilen açıklamada, kumar oynayan 42 kişiye 5326 sayılı Kabahatler Kanunun 34. Maddesi gereği 227`şer lira idari para cezası düzenlendiği, işyeri sahipleri hakkında da adli ve idari yönden işlem başlatıldığı kaydedildi.

6 bin 815 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamanın devamında, ayrıca durumundan şüphelenilen üç araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 45 bin TL olan 6 bin 815 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, konu ile ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı aktarıldı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir