• DOLAR 32.594
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2495.612
  • ...
Kayıp kız çocuğu bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'ın Beşevler Mahallesi'nde ikamet eden Tahiroğlu ailesinin yaklaşık 20 gündür kaybolan 15 yaşındaki kızları Zeliha bulundu.

Batman`da yaklaşık 3 hafta önce işe gitmek için evden ayrılan ve bir daha üvey kızından haber alamayan İsmail Tahiroğlu, kayıp olan 15 yaşındaki kızı Zeliha Ezen` i her yerde aradıklarını, günlerdir kayıp olan kızının bulunup kendilerine getirilmesini istemişti.

Kızı kaybolduğunda İLKHA` ya konuşarak kızının başına herhangi bir şey gelmeden bulunmasını isteyen baba Tahiroğlu, dün bulunan kızına tekrar kavuşmanın sevincini yaşadı. 

Kızının bulunmasına vesile olan herkese teşekkürlerini ileten baba Tahiroğlu, "Kızımızın bulunmasından dolayı çok sevinçliyiz. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Her ailenin kendi çocuklarına sahip çıkmasını istiyorum. Burada anne ve babalara çok iş düşüyor. Özellikle çocuklarının arkadaş çevrelerine dikkat etsinler. Çocuklara sahip çıkılmazsa kötü niyetli insanların eline düşebilirler. Bir kez daha kızımıza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir