• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yapıcıoğlu`ndan Berat Kandili mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bu akşam idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, Berat'ın tüm İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

"Allah`ın rahmeti ve bereketiyle donattığı, rahmeti ilahinin sağanak sağanak âlemin üzerine yağdığı bir Berat Kandiline daha bizleri ulaştıran rabbimizi hamd ile tesbih ediyoruz." diyen Yapıcıoğlu, İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ettiğini ve tüm insanlık âleminin, bilhassa Müslümanların içinde bulunduğu bela, musibet ve ızdırabtan kurtulmalarına vesile olmasını niyaz ettiğini belirtti.

Yapıcıoğlu mesajında, "Son iki asırdır adeta bela ve musibetlerle imtihan edilen ve ümmet olarak içine düşülen tefrika ateşinin ümmet coğrafyasını her geçen gün daha da ayrıştırdığı bu günlerde rabbimizden dileğimiz İslam ümmetine, meselelere ferasetle bakmayı ve vahdet nasip etmesidir. Ümmetin kendi arasında ihtilaflar, çekişmeler, maddi manevi çöküntü ve buhranlar yaşadığı şu dönemde, İslam Coğrafyası`nın hazin hali ortadadır." ifadelerine yer verdi.

Sömürü, işgal, yıkım, kan ve gözyaşının durmak bilmediği bu zamanda, “Her mühim iş o gecede belirlenir” ayeti sırrınca Berat gecesini bir ikram ve kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak bilinmesi gerektiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, "Rabbimizden, her mühim işin belirlendiği bu gecede, ümmetin akıbetini ve İslam Coğrafyası`nın gidişatını hayır üzere kılması niyazında bulunurken, bu gecenin tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum." temennisinde bulundu. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir