• DOLAR 32.509
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2433.84
  • ...
Batman'da sosyal market açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliği koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına bağlı olarak hizmet verecek sosyal marketin açılışı Vali Ahmet Deniz tarafından düzenlenen törenle yapıldı.

Vali Deniz'in yanı sıra kurum amirlerinin de katılımıyla Şafak Mahallesi Ahmet Arif Bulvarı'nda dar gelirli ailelerin yararlanacağı sosyal marketin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından markette incelemelerde bulunan Deniz, daha sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

Sosyal Yardımlaşma Vakfına kayıtlı ailelerin valilik tarafından evlerinden alınarak, ihtiyaçları olan malzemelerin marketten ücretsiz temin edileceğini belirten Deniz, "Bir sistemle çalışmak zorundayız. Kurumsal bir şekilde çalışacağız. Market açma nedenimiz tamamen vatandaşa hizmet odaklı sosyal amaçtır. Batman'da ve dışarıdan üretim yapan bağışçılarımız tarafından ihtiyacımız olan ürünleri imkânlarımızla alacağız." dedi.

Son olarak Deniz, "Amaç ve gayemiz ihtiyaç sahibi insanların ihtiyacını gidermektir. İhtiyaç sahiplerinin yüzü gülsün ve onların duasını alalım. Dünyanın her yerinde imkânı olmayanlar var. Devletin imkân ve şartları Allah'a şükür iyi, eski Türkiye değil. Vatandaşımıza hizmet etmek için arkadaşlarımız burada sistemli bir şekilde çalışacaklar." şeklinde konuştu.

Market açılışının ardından Deniz, 10-16 Mayıs Engelli Yürüyüşü'ne katılmak üzere sosyal marketten öğretmenler evine kadar yürüdü. (M. Fatih Akgül-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir