• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA
Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DOĞU BÖLGELERDE SICAKLIK AZALIYOR
 
Hava sıcaklığı, iç ve batı bölgelerde kuvvetli lodosla birlikte hissedilir derecede (8 ila 10) artacak, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nce yapılan son değerlendirmelere göre, batı bölgelerde görülecek olan yağışların; öğle saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde, gece saatlerinde Antalya`nın doğu ilçeleri ile Isparta çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

Rüzgarın, genellikle güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz ve Ege`de öğle saatlerine kadar kuvvetli (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren Marmara ve Güney Ege Kıyılarında kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya`nın doğu ilçelerinde sağanak; gece saatlerinde Isparta çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir