• DOLAR 32.602
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2501.223
  • ...
Mardin`de `Münazara Yarışması`nın finali yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez ve ilçelerinde geçtiğimiz günlerde “Hedefe Doğru 4 Başlık 7 Adım” projesinin “İlimizde Yapılacak Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler” başlığı kapsamında İl Milli Eğitim AR-GE birimi tarafından düzenlenen Münazara Yarışması`nın finali yapıldı.

Artuklu Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu`nda düzenlenen il finalinde Mardin Fen Lisesi ve Midyat Anadolu Lisesi`nden öğrenciler yarıştı.

Yarışmada geleneksel ve modern ailelerde yetişen çocuklar arasındaki farkların münazarasını yapan öğrenciler kıyasıya bir yarış içine girdiler.

Jüri ekibinin birinciyi belirlediği yarışmada Artuklu ilçesini temsil eden Mardin Fen Lisesi “Modern Ailede Yetişen Çocuklar Daha Mutlu Olur” teziyle birinci seçildi.

Yarışma sonunda bir konuşma yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, hem çocuklar hem yetişkinler için gerçek mutluluğun geleneklerden vazgeçmeden modernleşmenin faydalarından yararlanabilinen bir hayat olduğunu dile getirdi.

Sarı, yarışmaya katılan bütün öğrencilere ve jüri üyelerine hediyeler vererek; yarışmada gösterdikleri çabadan ve katkılarından dolayı teşekkür etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir