• DOLAR 32.439
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2478.785
  • ...
FETÖ Namaz kıldı diye Namaz kılmayalım mı?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilen Kutlu Doğum Etkinliğine onbinlerce kişi katıldı. 

Etkinliği canlı olarak izleyicilerine aktaran Rehber TV'ye açıklamalarda bulunan Âlimler ve Medreseler Birliği (İttihad`ul- Ulema) üyesi Molla Abdulbari Çelik, geçen günlerde bazı çevrelerin Kutlu Doğum Etkinliklerine yönelik çarpıtmaların neden kaynaklandığını açıkladı.

Çelik Rehber TV'ye yaptığı açıklamada; "Resulullah'ı anmak bidattır diyenlerin kendileri bidattır, varlıkları bidattır. Allah Resulü'ne salavat getirmenin neresi bidat olmuş?  Allah Resulü'nün ahlakını, yaşantısını, muamelatını dile getirmenin neresi bidattır? Kur'an'da da salavat üzerine ayetler geçiyor. Burada bir nasihat vardır, bir sohbet vardır, vaiz vardır. Onların kendileri bidattırlar. " dedi.

FETÖ NAMAZ KILDI DİYE NAMAZ KILMAYALIM MI?

"FETÖ namaz kıldı diye namaz kılmayalım mı? FETÖ Kur'an okudu diye Kur'an okumayalım mı? FETÖ ile kutlu doğumların alakası yok. Bunlar yalandır, iftiradır."

MÜSLÜMANLARIN ÇALIŞMALARINI BALTALAMAK İSTİYORLAR

"Müslümanların çalışmalarını baltalamak istiyorlar ve bunların nerden emir aldıklarını da biliyoruz, kime hizmet ettiklerini de biliyoruz. Peygamber sevdalılarının amelleri, çalışmaları ortadadır. Onun için biz Peygamber sevdalılarıyla iftihar ediyoruz ve Peygamber sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Allah sizlerle beraber olsun, Cebrail-i emin önderiniz olsun."

Bu haberler de ilginizi çekebilir