• DOLAR 32.565
  • EURO 34.891
  • ALTIN 2432.365
  • ...
FETÖ şüphelisinin evinden çıkanlar şok etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'de devam eden FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir şüphelinin evinde 2 kalaşnikof marka silah ile PKK, IŞİD ve FETÖ'ye ait çeşitli materyaller bulundu.

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında şüpheli S.B. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Polis, Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi'nde şüpheli S.B'yi evinde gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada, yatak odasındaki kullanılmayan ebeveyn banyosunda 2 kalaşnikof marka otomatik tüfek, bir av tüfeği, 2 şarjör, 319 fişek ele geçirildi.

Evin çeşitli yerlerinde ise PKK'ye ait flama, Abdulah Öcalan'a ait kitaplar, FETÖ/PDY'ye ile iltisaklı kurumların yayınlarına ait kitaplar ve IŞİD arması bulunan bir kitap ile çok sayıda cep telefonu, sim kartı, hard disk, flash bellek, hafıza kartı, bilgisayar ve dijital materyaller bulundu.

FETÖ'ye yönelik operasyonlarda üyelerine ‘polis baskınlarında silah kullanın` talimatı verildiği öğrenilirken, ele geçirilen silahlar ve dijital materyaller incelemeye alındı. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir