• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
Bir marketten 2 kamyonet tarihi geçmiş ürün çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi Zabıta ekipleri başlattığı uygulama ve denetimlerin devamında bir markette tarihi geçmiş 2 kamyonet gıda ve temizlik ürününe el koyup imha ederken, iş yerini mühürleyip sahibi H.T.'ye ise cezai işlem uyguladı.

Konuyla ilgili Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz ilçemiz Yeni Mahalle İstiklal Caddesi üzerinde yaptıkları uygulama ve denetimlerde H.T`ye ait markette binlerce tarihi geçmiş gıda ve temizlik ürününe el koydu. Ekiplerimiz, tutanak tutup İş yeri sahibine cezai işlem uyguladıktan sonra işyerini mühürledi. Daha sonra kamyonetlere yüklenen tarihi geçmiş ürünler imha işlemleri için belediyeye götürüldü. Belediyede yapılan işlemlerin ardından tarihi geçmiş ürünler Nusaybin yolu üzerinde bulunan çöp rampasına götürülerek imha edildi.”  denildi.

Vatandaşların alışveriş yaparken dikkatli olma uyarısında da bulunan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Vatandaşlarımızın bunu çok iyi bilmelerini istiyoruz.  Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz vatandaşların sağlığını hiçe sayan iş yerlerine göz açtırmayacak ve denetimlerine daha sıkı devam edeceklerdir. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Özellikle vatandaşlardan isteğimiz alışveriş yaparken dikkatti olmaları ve ürünlerin tarihini kontrol etmeleridir. Tarihi geçmiş ürünlerle karşılaştıklarında bize haber versinler gerekeni ekiplerimiz yapacaktır.” (Mehmet Aslan-İLKHA) 




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir