• DOLAR 32.601
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2422.02
  • ...
Bingöl Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörlüğü tarafından 7 Mayıs 2017 Pazar günü saat 13.30`da Şehir Stadyumu`nda yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği çalışmalarının sonuna gelindi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörü Mehmet Tamaç, Bingöl halkını etkinliğe davet etti.

Etkinliğin düzenlenmesinde katkısı bulunan kuruluşlara teşekkür eden Tamaç, şöyle konuştu: “Saat Kulesi önünde kurulan stanttan Kutlu Doğum etkinliğine davet duyurusu yapılıyor. Son olarak çalışmalarımız esnasında bize teveccüh gösteren herkese ve hususen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve belediye çalışanlarına, yerel basınımızın güzide çalışanlarına, İlke Haber Ajansı`na, Star 12 Öğrenci Servisi`ne, Güven Öğrenci Servisi`ne, Bingöl Taksiye, Saray Taksiye ve destek veren diğer tüm kurum, kuruluş ve esnaflarımıza teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyoruz. Ayrıca bu kutlu etkinliğe tüm Bingöl'ün iştirakinde kolaylık adına diğer taşımacılık servislerini, taksi durakları çalışanlarını bu güzel etkinliğe destek vermelerini umuyoruz."

Tamaç son olarak 7 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan etkinliğe Bingöl halkını davet etti.  (İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir