• DOLAR 32.586
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2411.723
  • ...
Adıyaman Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 7 Mayıs Pazar günü Adıyaman Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan Miting alanında gerçekleştirilecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman İl Koordinatörü Mehmet Burak Demir, etkinlik için hazırlıkları hızlı bir şekilde tamamlamaya çatıştıklarını ifade etti.

Demir, “Ümmeti Kutlu Peygamberin etrafında birleştirmek için her sene yaptığımız gibi bu sene de düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Şehrin merkezi noktalarına mitinge davet için brandalar astık ve billboardlara afişler astık. Afiş, el ilanı, davetiye ve anonslar ile Adıyaman`ın her tarafını Peygamber sevgisi ile süslemeye gayret ediyoruz. Kutlu Doğum mitingi öncesi her eve, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından hazırlanan Hira'dan Yükselen Nur' isimli kitabımızı ulaştırmak için gayret sarf ediyoruz. ” dedi.

Bütün Adıyamanlıları düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine davet eden Demir, "Biz bu gün ümmetin vahdetinin ve birliğinin, sadece Peygamberin isminin etrafında kenetlenmekle mümkün olacağına inanıyoruz. Bütün Adıyamanlıları, âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed`in (sav) etrafında kenetlenmek için ve O`na olan sevgimizi haykırmak için pazar günü düzenlenecek olan ve Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyorum." ifadelerini kullandı. (Ferit Gölgül - İLKHA)  










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir