• DOLAR 32.332
  • EURO 35.046
  • ALTIN 2285.146
  • ...
Bingöl`de yol düzenlemesi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de Çapakçur Deresi üzerinde bulunan köprünün yıkılarak yerine yapım çalışmaları başlanılan köprü ve yol inşaatı süresince yol düzenlemelerinde bir dizi tedbir alındı.

Valiliğin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çapakçur Deresi üzerinde bulunan köprünün yıkılarak yerine yapım çalışmaları başlanılan köprü ve yol inşaatı süresince ilimiz genelinde trafik akımının tanzimi ve yönlendirilmesi bakımından yaşanabilecek olumsuzlukların asgari düzeye indirilmesi amacıyla Bingöl Devlet Hastanesi acil girişinin alt kısmında servis yolunun,  acil durumlarda ambulans, itfaiye ve emniyet araçlarının kullanımına açık ve karar gereği söz konusu servis yolu sivil araçların kullanımına kapalıdır." denildi.

Ayrıca açıklamada, "Kültür Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nin ise Kınalı Caddesi kavşağına kadar olan kısmının geliş gidiş olarak Kınalı Caddesi kavşağından Yeni Genç Yolu'na kadar olan kısmının tek yön olacak şekilde şehirden çıkış yolu olarak ayarlanması kararı alınmıştır. Yapılan çalışmalarda tek yön olmasına rağmen Yeni Genç Yolu'ndan Oğuzhan Caddesi'ne giriş yapıldığı, girişlere tabela konulmasına rağmen Acil Güvenlik Yolu'nun sivil araçlar tarafından kullanıldığı, bu yollarda kazalara sebebiyet verildiği görülmüştür. Trafik akışının düzenli olarak sağlanabilmesi ve trafik cezaları ile karşı karşıya kalmamaları açısından vatandaşlarımızın kurallara uymaları büyük önem arz etmektedir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir