• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
Sosyal medya ‘#DiyarbakırdaTarihYazılıyor` dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhsin Şenol-DOĞRUHABER

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl ‘Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed` temasıyla Diyarbakır`da düzenlenen etkinlik yüz binlerin katılımıyla gerçekleşti. Hür Ekip sosyal medya platformu tarafından başlatılan ‘#DiyarbakırdaTarihYazılıyor` Hastag`i ise birçok kesim tarafından teveccühle karşılandı.

Saatlerce TT de kalan ‘#DiyarbakırdaTarihYazılıyor` etiketine on binlerce sosyal medya kullanıcısı destek verdi. Destek verenler arasında Milletvekilleri, Siyasi parti temsilcileri, STK başkanları ve yazarlar yoğunluktaydı.

İşte o mesajlardan bazıları:

 

Kutlu doğumu hazmedemediler

Diyarbakır`da düzenlenen etkinlik teveccühle karşılandığı gibi kimi kesimler tarafından da hazmedilemedi. Yüz binlerin bir araya gelerek peygamberini andığı etkinliği sindiremeyen bazı gazeteler ve siteler yapılan etkinliğe gerici diyerek içinde bulundukları çukurun ne kadar derin olduğunu gözler önüne serdi. Toplanan kalabalığı gören bu kesimler kırmızı görmüş boğa gibi çıldırdı ve suya koyulmuş patlıcan gibi etkinlik boyunca içlerindeki acıyı dışarı döktüler.

Bu da hazmedemeyenlerin fotoğrafı:

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir