• DOLAR 32.571
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2435.489
  • ...
Hamas`tan Mahmut Abbas`a uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ın Filistin halkının ve davasının yararına bir icraat için ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmeye bel bağlamasının zaman kaybı olduğunu söyledi.

Hamas sözcülerinden Fevzi Burhum, dün (1 Mayıs Pazartesi) konuyla ilgili yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan basın açıklamasında, Filistin davasının tasfiyesini ya da Filistin halkının haklarından herhangi birine zarar vermeyi hedefleyen projelerin peşine takılmama uyarısında bulundu.

Filistin halkının Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'a girdiği yanlış yoldan dönmesi ve politikalarını düzeltmesi için yeterli fırsatı verdiğini belirten Burhum, Abbas'ın bu fırsatı teperek yanlış politikalarını sürdürdüğünü, Amerika'ya ve işgalci düşmanla yapılan müzakerelere bel bağlamaya devam ettiğini söyledi.

"Abbas, bu kötü gidişe dur demesi için Filistinlilerin yaptığı tüm çağrıları görmezden geldi" diyen Burhum, Filistin Yönetimi Başkanı'nın halk nezdinde ve siyasi olarak meşruiyetini kaybettiğini ve Filistin halkını temsil etmediğini bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir