• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Bahçeli: FETÖ ile mücadele sonuna kadar helaldir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısına katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, 16 Nisan'da yapılan referandumdan sonra yaşanan tartışmalara değindi.

HODRİ MEYDAN
MHP'de fire verildiği iddialarının ortaya atıldığını hatırlatan Bahçeli, "Neymiş, MHP yarılma ile karşı karşıyaymış. Bunların savurduğu palavradır. Bunu kanıtlamayan alçaktır, şerefsizdir. Hodri meydan." diye konuştu.

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

Türkiye ile uğraşmak ihanet borsasında karlı bir yatırım olduğundan bundan pay kapmak için çok sayıda hain sıraya girmiştir. Biz bu hain lobisini biliyoruz.

AKPM'NİN KARARI
Avrupa Birliği ile kopman an meselesidir. Ülkemizin siyasi denetime alınma kararı, skandal niteliğindedir.

"İNSAN HAKLARI DİYORLAR, İNSANLIĞI BİLMİYORLAR"
Terör örgütlerine kucak açan, demokraside dibi boylayan Avrupa kendi işine bakmalı. İnsan hakları diyorlar, insanlığı bilmiyorlar.

TÜRKİYE ALEYHİNDE OY KULLANAN HDP'LİLER
AKPM'de oy kullanan HDP'li iki üyenin karara destek vermesi bir diğer alçaklık ve ahlaksızlıktır.

Türkiye terörle mücadele sürecindedir. 15 Temmuz sonrası Türk milleti savunma refleksine geçti, hainleri temizlemeye koyuldu.

FETÖ virüsü her yere ulaşmıştır. Karşımızdaki tablo dehşet verici.

"HÜKÜMETE SESLENİYORUM"
Hükümete sesleniyorum; FETÖ'nün ucu nereye dayanıyorsa oraya kadar gidilmeli ve kökü kazınmalıdır.

FETÖ İLE MÜCADELE
Eğer ip inceldiyse kopsun, ak koyun kara koyun ortaya çıksın istiyoruz. FETÖ'nün son ferdi yakalanıp adalete teslim edilene kadar durmak, beklemek haramdır. Mücadele sonuna kadar helaldir.

Sandıkta kaybedenlerin milletimizin verdiği kararı çarpıtmaya kalkışması hezeyandır. CHP havanda su dökmektedir.

"CHP'NİN FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ KONTROLSÜZ TAVRI.."
CHP'nin freni patlamış kamyon gibi kontrolsüz tavrı, bizzat kendisini küçük düşürmektedir. Müflis CHP öyle bir kısır döngüye düşmüştür ki, YSK kararının, seçim güvenliğine yönelik bir darbe, halkın iradesine yönelik bir kumpas girişimi olduğunu söyleyecek kadar yüzsüzleşmiştir.

KANITLAMAYAN ALÇAKTIR, ŞEREFSİZDİR
Neymiş, MHP yarılma ile karşı karşıyaymış. Bunların savurduğu palavradır. Bunu kanıtlamayan alçaktır, şerefsizdir. Hodri meydan."

"BU AK PARTİ HÜKÜMETİDİR"
Bahçeli, yeni kurulacak bir hükümette bakanlık MHP'ye bakanlık verileceği iddiaları üzerine; "Tamamen yanlış bir kanaattir. MHP'yi başka bir zeminde tartışmaya açmaktır. Bu arkadaşlara basın olarak saygı duyuyorum, biraz da dürüst ve ilkeli olmalarını tavsiye ediyorum. Şu an için 65. hükümet görevinin başındadır. Bu hükümet AK Parti hükümetidir. Dolayısıyla hükümetteki herhangi bir değişiklik kanaati kendilerine aittir. Cumhurbaşkanı bugün partisine dönmektedir. Bu onların işidir. Kamuoyu olarak bütün partilerin gelişmeleri takip etmeleri anlamına gelir. "Hükümette yer alacağız, şartlarımız şunlardır" gibi şeyler söz konusu değildir." dedi.

"BİZ YAMA PARTİSİ DEĞİLİZ"
AK Parti'yle kurulacak bir koalisyonda yer alacakları iddialarına ise Devlet Bahçeli; "Şu an için 35 kişi olabiliriz ancak özgül ağırlığımız oldukça fazladır. Biz başkalarının eksiğini gediğini tamamlamak için yama olmak için kurulan bir parti değiliz. Koalisyon iddiaları tamamen asılsızdır." diye cevap verdi.

ESPRİLİ YANIT
Öte yandan bir gazetecinin "2019'da Bahçeli de aday olur diye bilir miyiz?" sorusuna "Siz çok öngörülüsünüz" şeklinde cevap verdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir