• DOLAR 32.315
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2307.142
  • ...
HÜDA PAR`dan Çoban ailesine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı`ndan bir heyet, 6 Haziran 1996'da hain bir saldırı sonucu şehit edilen Mustafa Çoban`ın dün vefat eden babası Mehmet Çoban`ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.

Taziye ziyaretine, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Kilis İl Başkanı Ahmet Kurt ve partililer, Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Özaslan ile cemiyet üye ve gönüllüleri katıldı.

Mustafa Çoban, Gaziantep`te bundan yaklaşık 20 yıl önce lise son sınıf öğrencisi iken mukaddesata dil uzatanlara karşı koyduğu için hain saldırı sonucu şehit edilmişti.

Şehitkamil ilçesi Çıksorut Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde bulunan taziye evine giden HÜDA PAR heyetini Çoban ailesi karşıladı. Heyet, okunan Kur`an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından aileye sabır ve başsağlığı diledi.

Oğlunun şehadetinin ardından oğlunun kabrinin yanını boş bırakarak ‘ben vefat ettiğimde beni şehit oğlumun yanına defnedin` diyerek vasiyet eden merhum baba Mehmet Çoban, oğlunun yanına defnedilmişti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir