• DOLAR 32.382
  • EURO 35.666
  • ALTIN 2324.566
  • ...
İlahi ses sanatçıları duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kale Miting Alanı'nda ,"Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği büyük bir coşkuya sahne oldu.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın birçok kentinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerinde seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle Peygamber aşıklarını coşturan Özlem Ajans sanatçılarından Mustafa Altıntop ve Hikmet Kıyançiçek şimdiden 2018 yılı Kutlu Doğum programları için hazırlıklara başladıklarını belirttiler.

Büyük bir heyecanla Kutlu Doğum etkinliklerinin devam ettiğini ifade eden ilahi ses sanatçısı Mustafa Altıntop, "Nisan ayı bitmek üzere Muhammedi aşk bütün meydanlarda dile getiriliyor. Bizler Özlem Ajansı sanatçıları olarak şehir şehir, köy köy, kasaba kasaba dolaşıyoruz. Öncelikle bize böyle bir görevi verdiği için Rabbimize şükürler olsun. Her sene olduğu gibi büyük bir heyecan ve coşku ile Kutlu Doğum programları devam etmektedir." dedi.

"Peygamberimizin aşkını meydanlarda haykırmaya çalışıyoruz"

Bu yıl düzenlenen Kutlu Doğum programlarına büyük bir katılımın olduğunu anımsatan Altıntop, "Bu sene Kutlu Doğum programlarına daha büyük bir yoğunluk var, daha büyük bir katılım var. Bizler de Peygamber aşkını, sevdasını bu insanlarda görüyoruz. İslam'ı yaşayan Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Bu aşk, bu sevda ülke dışına çıkmıştır. Avrupa'da, Asya'da ve bütün kıtalarda bu Peygamberi sevda her yeri sarmış durumda ve büyük programlarla devam etmektedir. Bizlerde sanatçı olarak bütün programları geziyoruz. Elimizden geldiği kadar Peygamberimizin aşkını meydanlarda haykırmaya çalışıyoruz. Bizlerde bu coşkuya, bu hayra ortak oluyoruz." şeklinde konuştu.

2018 Kutlu Doğum etkinlikleri için hazırlıklar şimdiden yapılıyor

Bir sonraki yılın Kutlu Doğum etkinlikleri için hazırlıklara başladıklarına dikkat çeken Hikmet Kıyançiçek ise "Peygamber Sevdalıları Platformunun 2006'da bu yana düzenlediği bu etkinlikler başta Türkiye'de, Avrupa'da ve dünyanın çeşitli yerlerinde nisan ayında düzenleniyor ve bu etkinlikler büyük gayretler sonucu yapılıyor. Nisan ayı bittikten sonra bir sonraki yıl için hazırlıklarımız başlıyor. Türkiye'nin genelinde hemen hemen her noktasında bu programlar düzenleniyor. Bu etkinliklere insanların teveccühü gittikçe artıyor. Şu bir gerçek ki şu anda insanların peygamberine olan ihtiyacı haddinden fazla. Peygamber Sevdalıları Platformu bu tür etkinliklerde Peygamberi insanlara hatırlatarak, Peygamber Efendimizin (sav) yaşam tarzını göstermeye çalışıyor." diye konuştu. (Yılmaz Sönmez-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir