• DOLAR 32.502
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2429.585
  • ...
"Adıyaman esnafı işsizlikten şikâyetçi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik ve il teşkilatından oluşan bir heyet esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Çelik, esnafın son zamanda artan ekonomik problemlerden dolayı çok büyük mağduriyetler yaşadığını ve bu sorunun çözümü için hükümetten destek talebinde bulunduklarını ifade etti.

HÜDA PAR olarak esnafa ehemmiyet verdiklerini ve esnafın sıkıntılarını gündemde tutmak adına kendilerini sürekli ziyaret ettiklerini belirten Çelik, “Esnafımızın sıkıntılarını gündeme getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Esnafımızın en büyük sıkıntısı ise piyasada yaşanan durgunluk ve giderek artan işsizlik. Birçok esnafımız akşama kadar siftah bile yapmadan dükkânı kapattığını dile getiriyor. Esnafa dayatılan yüksek kiralar ise durumu daha da sıkıntıya sokuyor.” dedi.

Yaşanan işsizlik ve piyasadaki durgunluktan dolayı esnafın ödemelerini yapamadığını da ifade eden Çelik, Hükümetin Adıyaman esnafı için destek projesi sunmasının da önemli olduğunu söyledi. (Ferit Gölgül-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir