• DOLAR 32.383
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2326.38
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bilecik, Şanlıurfa, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin beklendiğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ile 4 derece azalacağı, doğu bölgelerde 2 ile 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı bulutlu, Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kıyı kesiminde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Konya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, Kastamonu çevreleri ile öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Orta Karadeniz kıyılarında sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden sonra Şanlıurfa, Batman ve Siirt çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı bulutlu, iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 29°C

Ankara: Parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 27°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 20°C

İstanbul: Parçalı, zamanla çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimleri yer yer sis ve puslu 22°C

Muğla: Parçalı bulutlu, iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 25°C

Trabzon: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 15°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir