• DOLAR 32.323
  • EURO 35.144
  • ALTIN 2294.34
  • ...
Elazığ`datrafik kazaları: 2 ölü 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ'da bir aracın şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, kişi yaralandı. Kentte bir motosikletin bir otomobile çarpması sonucu ise 2 kişi yaralandı.

İlk kaza Elazığ- Bingöl karayolunda İçme köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 23 BE 316 plakalı Bekir Carfi yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılarak ardından tedavi için Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazada Sakine Carfi ve Nurten Kan hayatını kaybederken, araç sürücüsü Bekir Carfi ve kimlikleri belirlenemeyen diğer iki yaralı tedavi altına alındı.

Motosiklet otomobile çarptı

Bir diğer kaza ise Kovancılar-Elâzığ Karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Recep Tayyip Erdoğan bulvarında karşıdan gelen aracı fark edemeyen motosiklet sürücüsü araca çarptı. Kazada motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir