• DOLAR 32.578
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2431.08
  • ...
Bingöl`de Kaza 3 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`ün trafikteki kangreni haline gelen Düzağaç Köprüsü, adeta kazaların uğrak köprüsü ve vatandaşın korkulu rüyası haline geldi. Köprüde bir kaza da bugün saat 16.00`da meydana geldi. Köprünün tarihi geçmiş ve yenilenmesi bir kez daha gündeme getiren kazada elektrik direğine vuran bir pikap elektrik tellerinin kopmasına ve şehrin 1 saat elektriksiz kalmasına neden olurken trafik alt üst oldu.
 
Edinilen bilgiye göre, Düzağaç istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halindeki Vehbi koç. İdaresindeki 12 AN 662 plakalı pikap saat 16.00`da Çapakçur Köprüsü`nde kayganlaşan yolda kontrolden çıkınca orta refüjdeki elektrik direğine çarparak durdu. Kazada şans eseri ölen olmazken şoför Vehbi ve A.Samet Koç ile Seyfullah Dumlu adındaki şahıslar çeşitli yerlerinden yaralandı. Bunun üzerine olay yerine gelen 112 Acil yaralıları hastaneye kaldırdı.

 

Kaza sonrası Çapakçur Köprüsünde trafik akışında yaklaşık bir saat aksamalar yaşanırken, elektrik direğinin yan yatması ve elektrik tellerinin kopması sonucu çarşı merkezi ile bazı mahallelerde yaklaşık 1 saat enerji kesintisi oldu. FEDAŞ ekiplerinin arızayı gidermesiyle yeniden enerji verildi.

Öte yandan kazada dikkat çeken unsur, yine devrilen enerji taşıyıcıları oldu. Hemen her kazada enerji hatlarının devrilmesi "Hatlar neden yeraltına alınmıyor?" sorusunu gündeme getirdi. Çapakçur Köprüsü`ndeki kazalarda sürekli aynı tabloların ortaya çıkmasının Bingöl adına hoş bir manzara olmadığı vatandaşlar tarafından üzerine basa basa dile getiriliyor.
 
Nihat Kanat - İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir