• DOLAR 32.52
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2435.944
  • ...
HÜDA PAR Gençlik Kolları gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Gençlik Kolları`nın organize ettiği ve merkez ilçelerin de katıldığı “Gül Peygambere Binler Salavat” etkinliğinde esnafa gül dağıtıldı.

Diyarbakır İlçe Gençlik Kolları başkanları ve üyelerle beraber esnaf ve vatandaşlara gül dağıtan HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Dursun, Hz. Peygamberi anlamak ve anlatmak olan Kutlu Doğum etkinliklerinin çok kıymetli olduğunu belirterek, son zamanlarda ortaya atılan dedikodu ve manipülasyonlara mahal verilmemesi ve bu güzel etkinliklerin sahiplenilmesi gerektiğini söyledi.

Merkezinde Hz. Peygamberin olmadığı bir hayatın insanlara huzur ve saadet getirmeyeceğinin altını çizen Dursun, sözlerine şöyle devam etti:

“Hz. Peygamber ve onun bize getirdiği ulvi dava bizlere huzur veriyor, kurtuluşun yolunu açıyor. Hatırlanacağı üzere Sur İlçemiz büyük bir musibeti geride bıraktı. Halen bu musibetin etkilerini unutmamış olan güzel insanlarımız bu gün yine Hz. Peygamber ile huzur buluyor, O`nunla yüzleri gülüyor.”

Hz. Peygamberi insanlara anlatmak, O`nun hayatını insanlara ulaştırmanın büyük bir şeref ve önemli bir görev olduğunu belirten Dursun, bu güzel etkinlikleri organize ettikleri için Peygamber Sevdalıları Platformuna da teşekkür etti. (Abdurrahman Tetik, Emrah Deniz- İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir