• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
STK`lardan Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ergani Kardeş-Der, Newroz Miting Alanında yapılacak olan "Hak ve Adet Rehberi Hz. Muhammed(sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliğine destek vererek tüm üye ve gönüllüleriyle etkinliğe katılacaklarını duyurdu.

Dernek adına açıklamalarda bulunan Cebrail Baran, Kutlu Doğum etkinliklerinin Hz Muhammed`in (sav) hayatını öğrenmeye vesile olduğunu belirterek, “30 Nisan pazar günü Diyarbakır`da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan ‘Hak Ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed` temalı etkinliğe Kardeş-Der olarak katılacağız. Her yıl ülkemizin her tarafında bu bahar ayında Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlenmektedir. O kutlu Nebi`nin nurlu doğumu kat be kat her tarafa yayılmaktadır. Bu kapsamda bizlerde o kutlu Nebi`nin hayatını kendimize rehber edinip yaşamak için Ergani Kardeş-Der olarak o gün etkinlik alanında olacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

Baran son olarak halkı etkinlikten haberdar etmek için yaptıkları çalışmalardan bahsederek, “Kutlu Doğuma hazırlık için Ergani`nin işlek caddelerine branda, dükkânlara afiş ve camiler önünde el ilanları dağıttık. İnşallah pazar günü yoğun bir katılımla etkinliğe katılacağız.” dedi. (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir