• DOLAR 32.571
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2426.57
  • ...
Kutlu Doğum etkinliğine güllü davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu, Diyarbakır`da 30 Nisan Pazar günü Newroz Parkı Miting alanında düzenleyeceği kutlu Doğum etkinliğine halkı gül dağıtarak davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, HÜDA PAR Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Demir tarafından dağıtılan güller ile halk Kutlu Doğum etkinliğine davet edildi.

Kayapınar ilçesinde esnafa ve halka gül dağıtımı yapan heyet, gül ile birlikte halka broşür dağıttı. Faaliyetlerinden dolayı heyete teşekkür eden esnaf ve halk Kutlu Doğum etkinliğine katılacaklarını ifade ettiler.

Gül dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, pazar günü düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini belirtti.

Kutlu Doğum haftası vesilesiyle çeşitli faaliyetlerin yapıldığını söyleyen Ünsal, “Pazar günü düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum etkinliği için hazırlıklarımız devam ediyor. Şehrin birçok noktasına brandalar ve afiş astık. Aynı zamanda el ilanı ve siyer kitabı da dağıttık. Şimdi de halkımızı Kutlu Doğum etkinliğine gül dağıtarak davet ettik. Faydalı bir çalışma oldu. Bu çalışmamızı yüzlerce gönüllümüzle yaptık. Bu vesileyle tüm peygamber sevdalısı halkımızı 30 Nisan Newroz Parkı Miting alanında yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz.” Dedi. (M. Hüseyin Temel – İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir