• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
Van`da Kutlu Doğum anons araçları dolaşmaya başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü tarafından Pazar günü saat 13.30'da Kale Miting Alanı'nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği için tüm hazırlıklar tamamlanırken, bugün itibariyle anons araçları da dolaşmaya başladı.

Van halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in hayatını anlatan 50 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu İl koordinatörlüğü tarafından pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için hazırlanan anons araçları Van ve ilçe sokaklarında gezmeye başladı.

Van'dan kalkan ve bugün Gürpınar ilçesine giden araçların üzerine "30 Nisan Pazar günü, saat 13.00'te Kale Miting Alanı'nda düzenlenecek olan 'Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)'  temalı Kutlu Doğum etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.” yazan brandalar asıldı.

Etkinliğe özel olarak hazırlanan araçlar, cuma, cumartesi ve pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Van ve ilçeleri gezecek. (Yılmaz Sönmez-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir