• DOLAR 32.551
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2425.675
  • ...
Van halkı Kutlu Doğum etkinliğine gülle davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü üye ve gönüllüleri, 30 Nisan Pazar günü Kale Miting Alanı'nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği öncesi halka gül dağıtarak etkinliğe davet etti.

Cumhuriyet ve Maraş caddeleri üzerinde yer alan esnafa gül dağıtan platform gönüllüleri, "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenilecek olan etkinliğe halkı davet etti.  Dağıttıkları gül ile birlikte halka broşür veren platform gönüllülerine teşekkür eden esnaf ve halk Kutlu Doğum etkinliğine katılacaklarını ifade ettiler.

Gülün Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'i temsil ettiğini söyleyen platform gönüllüleri ise 30 Nisan Pazar günü saat 13.00`de yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine herkesi beklediklerini söylediler.

"Hz. Resûlullah (sav) bütün ümmetin ortak paydasıdır"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Tertip Komitesi Üyesi Levent Dalgın, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında halkı gülle davet ettiklerini belirterek, "Peygamber Sevdalıları olarak, her yıl gül Muhammed'i temsilen esnafımıza gül dağıtıyor ve bu vesile ile onları Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyoruz. Etkinliklerimiz kapsamında gönüllü kardeşlerimiz bütün mahallelerde ev ev dolaşıp halkı Kutlu Doğum etkinliğine davet ediyor.  Bizlerde bu vesile ile merkezdeki Vanlı esnafımızı davet ediyoruz. Hamdolsun halkın teveccühü her yıl giderek artıyor. Bu da bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Hz. Resûlullah (sav) bütün ümmetin ortak paydasıdır.  Esnaftan farklı düşünen insanlar varsa da bu vesile ile yumuşamış olurlar, bizlerde bu şekilde davetimizi kendilerine götürmüş oluyoruz. Kutlu Doğum etkinlikleri ile Allah Resulünün kutlu davetini siretini tebliğ ediyoruz. Bizler bu vesile ile 30 Nisan'da Kale Miting Alanı'nda düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine tüm Van halkını davet ediyoruz." şeklinde konuştu. (Yılmaz Sönmez, Sedat Karatay-İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir