• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
HÜDA PAR Bağlar ilçe teşkilatı esnafa gül dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü Diyarbakır Newroz alanında düzenlenecek olan "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed(sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliği için HÜDA PAR Bağlar ilçe teşkilatı esnafa gül dağıttı.

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın ve beraberindeki heyet ile Kutlu Doğum etkinliği için Sakarya Caddesinde bulunan esnafa gül verirken, halkı pazar günü yapılacak olan mevlide davet ettiler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aydın, Sakarya esnafını ziyaret etiklerini belirterek, pazar günü yapılacak olan mevlide davet ettiklerini söyledi.

Çengiz, "Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 30 Nisan'da Newroz alanında 'Hak ve Adalet Rehberi Hz Muhammed(sav)' temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenleniyor. Bizim ilçemizde yapıldığı için HÜDA PAR Bağlar teşkilatı olarak Sakarya esnafımızı ziyaret ettik. Kendilerini gül vererek mevlide davet ettik." dedi.

Esnafın kendilerini iyi karşıladığını belirten Aydın, Diyarbakır'daki tüm halkı Mevlit etkinliğine davet etti. (Emrah Deniz, Abdurrahman Tetik- İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir