• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...
Öğrenci servisi devrildi: 6 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl’ün Solhan ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü kaza yaptı. Kazada, 4’ü öğrenci 6 kişi yaralandı.

Kaza, Bingöl’ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak grup köy yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokulunda okuyan öğrencilerin Solhan’a Hastaneye gelirken, Harun Orman yönetimindeki 12 Al 852 plakalı servis minibüsü, yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Meydana gelen kazada,  Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Harun Orman, öğretmen Turan Bac ile öğrenciler Nagihan Çiftçi, Hidayet Yatagan, Bahar Coşkun ve Zeynep Kavakcı yaralandı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Solhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bingöl Devlet Hastanesinde kaldırılan yaralı Müdür ve öğrencileri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin,  hastane yetkililerinden yaralılar, hakkında bilgi aldı. 

“Öğrenciler hastaneye gelirken kaza geçirdiler”

Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Engin, “Yenibaşak Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Harun Orman, öğretmen Turan Bac ile öğrencileri hastanede ziyaret ettim, sağlık durumları iyi. Öğrencilerimiz Solhan’a hastaneye geliyorlar, Yolda seyir halindeyken, önlerine bir kamyon çıkıyor, ondan kurtulmak için direksiyon kırıyor. Orda yol da dar olduğu için okul servisi şarampole yuvarlanıyor. Kendilerini ziyaret ettim, Sağlık durumları iyi. Bir öğretmen arkadaş kafasından yara almıştı, çekilen filimde bir sorun çıkmadığını doktor arkadaşlar söylediler." dedi. (İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir