• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
PYD'nin havanlı saldırısında yaralanan askerlerden 2'si taburcu oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PYD kontrolündeki Suriye tarafından Mardin’in Kızıltepe ilçesi Suriye sınırında bulunan Şenyurt (Dirbêsîyê) Mahallesindeki Karatepe, (Haramreş) Haznedar (Xiznedêr) ile Akdoğan (Êradê) Mahallesindeki (köyü) Akdoğan karakoluna eş zamanlı havan saldırısında 3 asker hafif şekilde yaralanmış ve Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Tedavi gören askerlerden E.T ile F.K bugün tabucu edilirken, C.D ise sağlık durmunun iyi olduğu ve önümüzdeki günlere taburcu edileceği öğrenildi.

Bilindiği üzere, saat 16.30 sıralarında PYD kontrolündeki Suriye tarafından Mardin’in Kızıltepe ilçesi Suriye sınırında bulunan Şenyurt (Dirbêsîyê) Mahallesindeki Karatepe, (Haramreş) Haznedar (Xiznedêr) ile Akdoğan (Êradê) Mahallesindeki (köyü) Akdoğan karakoluna eş zamanlı havan saldırısında Karatepe karakolunda bir Haznedar karakolunda ise 2 asker olmak üzere toplam 3 asker şarapnel parçalarıyla hafif şekilde yaralanmış ve Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırılarak tedevi altına alınmıştı. Ardından askerlerin saldırının yapıldığı PYD’ye ait karakollara tanklarla karşılık vermesi üzerine karakollar tahrip edilmişti. (Mehmet Aslan-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir