• DOLAR 32.579
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2428.678
  • ...
Mobilya imalathanesi sular içinde kaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Cumhuriyet Mahallesi Mardin Caddesi üzerinde bulunan mobilya imalathanesi yan binadan sızan su, imalathanede maddi hasara neden oldu.

Olay, sabah mobilya mağazasının açılmasıyla fark edildi. İmalathaneye inen iş sahibi ile çalışanlar imalathanenin su içerisinde olduğunu görünce şaşkınlık içerisinde kaldılar. Belediyeye haber verilmesi üzerine Marsu ekipleri imalathaneye sızan suyu tahliye etti.

İş yeri sahibi Evren Kesim, olayda büyük zararını olduğunu ifade etti.

Kesim, "Sabah geldiğimizde imalathaneye indik, su içerisindeydi. Makinalarım su içerisinde kaldı. Makinaların ne durumda olduğunu su çekildikten ve kuruduktan sonra ancak anlayabileceğiz. Çünkü şu an elektrik vermek onlara sıkıntı yaratabilir. Onun dışında mobilya imalatı bilindiği gibi ahşap ürünler sudan ciddi zarar gördü. Daha hazırlanmamış ürünler vardı, siparişlerim vardı. Onlar da hepsi su içerisinde kaldı. Müşteriye karşı da bir mahcubiyet oluşacak. Su çekildikten epey bir süre buranın toparlanıp imalata geçmesi zaman alacak." dedi.

Sızıntının henüz neyden kaynaklandığını bilmediklerini aktaran Kesim, "Yan binanın hidroforu mu bozuldu tam olarak net bilmiyorum. Temiz suyun taşması sonucu yan binadan benim tarafa geçmesiyle olmuş. Şu ortamda zarar çıkartma şansım yok ama ciddi bir zarar olduğu gözle de görünüyor. İtfaiyeyi aradım. İtfaiye, kendilerinin sadece doğal afetlere bakabileceğini söylediler. Marsu şu an suyu temizlemeye geldi." (Mehmet Aslan-İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir