• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.518
  • ...
Adana Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Koordinatörlüğü, bu yılki Kutlu Doğum etkinliğinin Mimar Sinan Açık Hava Anfisi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu.

"Hak ve Adalet Rehberi Hz Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliğiyle ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Sözcüsü İsa Emre, her sene İstasyon Meydanı'nda düzenledikleri söz konusu etkinlikleri bu yıl referandum nedeniyle ileri bir tarihe ertelediklerini hatırlattı.

Emre, etkinliği Mimar Sinan Açık Hava Anfisi'nde akşam saatlerinde düzenlemeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Etkinliğin 29 Nisan Cumartesi günü saat 19.30'da gerçekleşeceğini ifade eden Emre, gerekli izinler alındıktan sonra etkinlik için hazırlıklara hız verdiklerini belirtti.

Platform olarak program hazırlıkları için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Emre, "Adana'daki etkinliğimiz için şehrimizin her tarafına binlerce duvar afişi astık. Radyo ve sosyal medya aracılığıyla duyurularımızı yapıyoruz. Ev ev, dükkân dükkân gezerek binlerce el ilanı dağıtmaya başladık. Ayrıca 'Hira'dan Yükselen Nur' isimli siyer kitabından 40 bin adet dağıtıp halkımızı programımıza davet ediyoruz." dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformunun her yıl nisan ayı içerisinde yüzlerce Kutlu Doğum etkinliği düzenleyerek Hz. Peygamber'in mesajını insanlara aktardığına dikkat çeken Emre, bu yılki etkinliklere büyük katılım beklediklerini söyleyerek, bütün Adanalıları etkinliğe iştirak etmeye davet etti. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir