• DOLAR 32.382
  • EURO 35.036
  • ALTIN 2326.3
  • ...
Bitlis Kutlu Doğum etkinliğine hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bitlis Koordinatörlüğü tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlenecek.

Yapılacak etkinlik için şehir merkezinde başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren platformun Bitlis Temsilcisi Mehmet Emin Şana, etkinlik için hummalı bir çalışma başlattıklarını belirterek, tüm Bitlis halkını etkinliğe davet etti.

Şana, 29 Nisan Cumartesi günü Gökmeydan Miting Alanı'nda saat 13.30'da yapılması planlanan Kutlu Doğum etkinliğinin çalışmaları için platformun üye ve gönüllülerinin sahada çalışma yürüttüklerini belirtti.

 "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla düzenlenecek etkinliğe herkesi davet eden Şana, yeryüzündeki zulmün ancak Hz. Muhammed'in getirmiş olduğu hak ve adaletle kalkabileceğine vurgu yaptı. Şana, "Bu yıl da ilimizde yapacağımız etkinlik için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler öncelikle etkinliğimizi yapacak miting alanını tahsis ettik. Şehrin her yerine afişlerimizi astık. Belirli noktalardaki bilboardlara afişlerimizi astık. Şehrin farklı yerlerinde bulunan üst geçitlere brandalarımızı astık. Anons araçlarımız şehir merkezi ve mahallelerde dolaşarak halkımızı etkinliğe davet ediyor. STK, dernek, medrese, Kur'an kursları, kanaat önderleri başta olmak üzere kişi ve kurumlara davetiyelerimizi dağıttık. Bastığımız binlerce el broşürümüzü halkımıza dağıtıyoruz. Etkinlik için tüm çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir