• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Halkın değerlerine aykırı etkinlikler tepki topluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son zamanlarda Batman`daki resmi kurumların düzenlediği bazı etkinlikler öğrencilerin ahlaki değerlerini tehdit ediyor.

Batman'da bir okulda düzenlenen gösterilerde, göstericilerin vücut hatlarını belli edecek şekilde giyinmelerinin, toplumun ahlakıyla özdeşleşmediğini söyleyen veliler, bu tür etkinliklere karşı olduklarını ifade ettiler.

Gösterilerde kız çocuklarına müstehcen kıyafetlerin giydirildiğini, kız-erkek karma sportif faaliyetlerin yapıldığını söyleyen veliler, en son Gençlik ve Kültür Evinin festival ve sirk adı altında Batman`a getirdiği yabancı bir grubun müstehcen kıyafetlerle, ahlak dışı davranışlarla etkinlik düzenlemesini kabul edilemez bulduklarını belirttiler.

24-30 Nisan tarihleri arasında ildeki birçok okulda düzenlenecek olan sirk gösterilerinin öğrencileri ahlaki açıdan tehdit ettiğini söyleyen veliler, yetkililerin manevi değerleri zayıflatan bu tür etkinlikleri iptal etmeleri gerektiğini belirttiler.

Bir taraftan dindar bir nesilden bahsedilip değerler eğitimini gündeme getiren Milli Eğitimin, öbür taraftan manevi değerleri zayıflatıp ahlakı tehdit eden etkinliklere göz yumulmamasın kabul edilemez olduğunu belirten veliler, yetkililerden halkın değerleriyle uyumlu etkinlikler yapmalarını istedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir