• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van Basınından öne çıkan başlıklar.
 
VAN OLAY GAZETESİ: Van Sağlık Üssüne Dönüşecek
Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Mustafa Bilici, Fatih Çiftçi ve Gülşen Orhan imzalı yayınlanan bir basın bildirisinde Van`ın yapılacak yeni hastanelerle "Doğu Anadolu ve Ortadoğu`nun en büyük ve en gelişmiş sağlık kampusu olacağı belirtildi.
 
VANBASIN HABER SİTESİ: Van`da Hasta Kurtarma Operasyonu
Van`ın Özalp ilçesinde solunum yetmezliği çeken bir hastayı almaya giden sağlık ekipleri, tipi sebebiyle kapanan yolda mahsur kalınca beraberlerinde giden paletli ambulansın kapanan yolu önündeki bıçakla açması sonucu ancak köye ulaştılar.
 
DOĞU ANADOLU GAZETESİ: Bayanların Gözü Tekstil Kente
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz`ın kaynak ayırdıkların söylediği Tekstil Kent Projesi Van`da umutla beklenmeye başlandı. İstihdam edilecek olan 4 bin kişinin yüzde 80`ninin kadınlardan oluşacak olması işsiz bayanların gözünü buraya çevirdi.
 
VANSESİ GAZETESİ: 2012`de Haciz İşlemleri Arttı
Van tapu ve kadastro XV. Bölge müdür yardımcısı Casim Yarar, Van`da yaşanan depremlerden dolayı işlem hacimlerinde bir düşüşün yaşandığını ifade ederek, 2012`de yapılan işlemlerin başında hacizlerin geldiğini ve hacizlerde bir artışın yaşandığını söyledi.
 
VANRADİKAL HABER SİTESİ: Van`da 2 Projeye Toplamda 23 Milyon 750 Bin TL Ödeme Yapılacak
Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, Kalkınma Bakanlığı`nın Van Fuar Kongre Merkezi ile Tekstil Kent projelerine 23 milyon 750 bin liralık kaynak aktardığını bildirdi.
 
DOĞU EXPRES HABER SİTESİ: NATO İşgal Askerleri Kuran Yaktı!
Afganistan`da Bagram Hava Üssü`nde Kur`anlar dâhil olmak üzere dini içerikli materyalin imha edilmesi üzerine binlerce Afgan, üssün önünde gösteri yapıyor. (Haşim Tosun - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir