• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...

Batman İl Özel İdaresi tarafından "Yatırım Değerlendirme Toplantısı" Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yatırım programını görüşmek üzere yetkililerle bir araya gelen Vali Deniz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe kaymakamları, İl Özel İdaresi yetkilileri ve ilgili birim müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda, yürütülen yol, su ve kanalizasyon yatırımlarıyla ilgili çalışmalar değerlendirildi.

Köylerin altyapısını güçlendirmek, yol, su ve kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerinin yanında eğitim, spor ve kültür alanında yürütülen çalışmaların da önemli olduğunu belirten Deniz, "Vatandaşa hizmet öncelikli hedefimiz olmalıdır. Huzurlu bir ortam içinde bugüne kadar güzel işler yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. İlde hizmet standardını yükseklere çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Kırsal kesimde de her koşulda hizmetin en iyisini vermekle mükellefiz." dedi.

Yetkililerden, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmelerini isteyen Deniz, yürütülen çalışmaların takibinin sıklıkla yapılması konusunda kendilerine talimat verdi. (İLKHA)