• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

48 STK`nın bir araya gelerek oluşturduğu Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi, katıldığı bir TV programında Mavi Marmara katılımcılarına "manyak tipler" diyerek hakaret eden Gazeteci Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulundu.

Van Adalet Sarayı`na gelen Van SDİ üyeleri, Gazeteci Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunarak, bir basın açıklaması yaptı. Van Adalet Sarayı önünde yapılan basın açıklamasını Mavi Marmara Aktivisti Salih Merdivan okudu.

Dün İsrail`in zulmüne karşı çıkmak için Mavi Marmara filosuna katıldıklarını, bugün ise bu filoya katılanları aşağılayanlara karşı olduklarını göstermek adına Gazeteci Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyen Merdivan,  “Allah`ın yeryüzünde her türlü haksızlığa ve her türlü zulme karşı Allah`ın bizden istediği yerde olmaya çalışacağız. Dün İsrail`in terör şebekesine Filistinli kardeşimize yapılan zulme karşı çıkmak ve mazlumlara yardımcı olmak için çıktığımız özgürlük filosuna, bugünde bu yolculuğa çıkan insanları aşağılayan, birilerine çirkin gösterme gayretinde olmaya karşı tepkimizi göstermek için buradayız.” dedi.

Merdivan, açıklamanın devamında Kur`an-ı Kerim`den “Deki; kininizle geberin! Şüphesiz Allah onların sinirlerindekini bütün özü hakkıyla bilicidir.” ayet mealini okuyarak sonlandırdı.

Basın açıklamasının ardından Van SDİ üyeleri ve Mavi Marmara aktivistleri, Cem Küçük hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. (Yılmaz Sönmez-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir