• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Mardin`de `Stratejik Plan Çalıştayı` düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`de Kızıltepe Ticaret Borsası tarafından ‘2017-2020 Stratejik Plan Çalıştayı` düzenledi.

Bir otelin konferans salonunda düzenlenen çalıştaya Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ,  Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ve borsa meclis üyeleri katıldı.

Çalıştayın açılışında konuşan Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, kurumların anayasası hükmünde olan stratejik planın çok önemli olduğunu söyledi.  Altındağ, “Sizler bu stratejik planı ile nerede olduğunu öğreniyorsunuz ve nereye gideceğinizi belirliyorsunuz. Bir rotanız var, bu rota üzerinden hedeflerinizi, risklerinizi, fırsatlarınızı ve varsa zayıf yönlerinizi tespit edip bunun üzerinden 2023 vizyonuna kadar gidecek bir çalışma modeli sağlıyorsunuz.” dedi.

“Ajansımızın en büyük büyük amacı kurumlar arası işbirliğini hızlandırmaktır” diyen Altındağ, bütün kurumlar ile birlikte çalışma iş güdüsünü hızla artırdıklarını ifade etti. Birlikte çalışma modelinin çok önemli olduğunu kaydeden Altındağ, tüm başkanlara şu çağrıda bulundu: “Gelin bu teknik destekten faydalanın. Biz bu kıymetli çalışmayı sizinle birlikte yapalım. Size nerede olduğunuzu ve nereye gideceğinizi bilme noktasında yardımcı olalım.”

Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin ise borsayı kurdukları 1997 yılından beri hizmetlerine devam ettiklerini kaydetti. Geçen bu süre içinde teknolojiye de ayak uydurarak yeniliklere gittiklerini kaydeden Şahin, “Şu an yapılan işlemlerin telefonunuzdan görebilirsin.” dedi. 

Çalıştay, yapılan açılış konuşmaların ardından basına kapalı devam etti. (M. Salih Keskin – İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir