• DOLAR 32.574
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2427.342
  • ...
Muhammedî sevda engel tanımadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalılar Platformu Şanlıurfa Koordinatörlüğü tarafından “Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temasıyla düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine yüzüstü uzanarak bindiği engelli aracıyla katılan bir vatandaş, görenlerin ilgi odağı oldu.

Paşabağı Miting Alanında düzenlenen etkinlik alanına çok uzak bir mesafeden uzanarak bindiği engelli aracıyla gelen vücudunun yüzde 90`ı felç olan Cemal Buzlucam, etkinlik başlamadan saatler önce gelip yerini aldı.

Geçirmiş olduğu bir havale sonucu vücudunun yüzde doksanı felçli olan Buzlucam, etkinliğin olacağını kentin birçok noktasında gezen anons aracıyla öğrendiğini bu vesileyle bugün Eyyüp Peygamber Mahallesi`nden etkinlik alanına kadar geldiğini ifade etti.

Beraberinde herhangi bir kimsenin olmadığını yüzüstü uzanarak bindiği aracıyla, Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için geldiğini söyleyen Buzlucam, sık sık tekbirler, salavatlar getirerek alanın en önüne geçti.

Engelli olduğu için fazla konuşamayan Buzlucam, “Peygamberimizin Kutlu Doğumunu kutlamak için engelli arabamla geldim. Eyyüp Peygamber Mahallesinden buraya kadar geldim.” dedi.

Etkinliğin sonuna kadar yerinden ayrılmayan Buzlucam, etkinliğe katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. (Ramazan Casuk-Hüseyin Yetmiş-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir